Medlemmerne til Kommissionen for robusthed i sundhedsvæsnet er nu udpeget Søren Brostrøm skal stå i spidsen for den nye kommission for robusthed i sundhedsvæsenet. Kommissionen skal sikre mere personale og mere tid til kerneopgaven. Nu har sundhedsminister Magnus Heunicke også udpeget de resterende medlemmer af kommissionen.

I marts i år præsenterede sundhedsminister Magnus Heunicke (S) et udspil til en sundhedsreform, hvor blandt andet nedsætningen af en ny kommission var en del af udspillet. En kommission, der skal udarbejde en række anbefalinger, som kan være med til at afhjælpe personalemanglen i det danske sundhedsvæsen. Vi har massive udfordringer med rekruttering og fastholdelse i vores sundhedsvæsen. Det kræver handling på flere indsatsområder Magnus Heunicke (S), sundhedsminister Det skriver Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse. Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen, skal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind