Overrækkelsen af Praktikprisen var en stor overraskelse for de glade modtagere. Fra venstre klinisk vejleder Nanna Winkel, klinisk vejleder Helle Rehn, indstiller og sygeplejestuderende Linda Bramming-Hansen, vicechefjordemoder Majbritt Friis-Alstrup, næstforperson i Sygeplejestuderendes Landssammenslutning Maja Laibjørn og kredsnæstforkvinde i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Sjælland, Anja Hoyer Didriksen.

Slagelse Sygehus vinder praktikpris De sygeplejestuderende er så begejstrede for deres praktikforløb på Gynækologisk Ambulatorium på Slagelse Sygehus, at afdelingen nu har modtaget 'Årets praktikpris'.

Der var stor glæde, da personalet på Gynækologisk Ambulatorium i mandags fik overrakt ‘Årets praktikpris 2022’. Praktikprisen bliver uddelt årligt i alle landets regioner, og i år var det altså Slagelse Sygehus, der blandt 19 nominerede løb med æren i Region Sjælland.  »Jeg har fra begyndelsen følt mig hjemme og oplevet et rum med masser af sparring og ingen dumme spørgsmål,« siger prisindstiller Linda Bramming-Hansen i en pressemeddelelse. Linda Bramming-Hansen er sygeplejestuderende og har indstillet ambulatoriet til prisen efter sit...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement