Overrækkelsen af Praktikprisen var en stor overraskelse for de glade modtagere. Fra venstre klinisk vejleder Nanna Winkel, klinisk vejleder Helle Rehn, indstiller og sygeplejestuderende Linda Bramming-Hansen, vicechefjordemoder Majbritt Friis-Alstrup, næstforperson i Sygeplejestuderendes Landssammenslutning Maja Laibjørn og kredsnæstforkvinde i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Sjælland, Anja Hoyer Didriksen.

Slagelse Sygehus vinder praktikpris De sygeplejestuderende er så begejstrede for deres praktikforløb på Gynækologisk Ambulatorium på Slagelse Sygehus, at afdelingen nu har modtaget 'Årets praktikpris'.

Der var stor glæde, da personalet på Gynækologisk Ambulatorium i mandags fik overrakt ‘Årets praktikpris 2022’. Praktikprisen bliver uddelt årligt i alle landets regioner, og i år var det altså Slagelse Sygehus, der blandt 19 nominerede løb med æren i Region Sjælland. 

»Jeg har fra begyndelsen følt mig hjemme og oplevet et rum med masser af sparring og ingen dumme spørgsmål,« siger prisindstiller Linda Bramming-Hansen i en pressemeddelelse.

Linda Bramming-Hansen er sygeplejestuderende og har indstillet ambulatoriet til prisen efter sit praktikforløb på afdelingen. Hun lægger særligt vægt på det gode studiemiljø og sygeplejerskernes engagement. 

Kredsnæstforkvinde i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Sjælland, Anja Hoyer Didriksen deltog i prisoverrækkelsen og sluttede af med at sige til modtagerne:

»Jeg håber, I giver jer tid til at stoppe op og være stolte. Og tage den store anerkendelse fra vores kommende kolleger til jer.«

Skriv kommentar