Skejbys hjerteafdeling bliver interaktiv Hjertemedicinsk Laboratorium i Skejby gør Horsens Regionshospital kunsten efter og installerer interaktive storskærme. De skal skabe bedre overblik over behandlingerne og udnytte ressourcerne optimalt.

Skejbys Hjertemedicinske Laboratorium vil fra foråret indføre ny teknologi til afvikling og koordinering af undersøgelser. Systemet kaldes iHospital og består af storskærme placeret på undersøgelsesstuerne, på opvågningsafsnittet og på sengeafdelingern. Det vil give ansatte og patienter mulighed for løbende at følge aktiviteten på afdelingen. I september 2008 blev Horsens Regionshospital hædret Dagens Medicins initiativpris ‘Den Gyldne Skalpel’ for implementeringen af netop iHospital med. Prisen blev givet for på banebrydende vis at udnytte it i hospitalets arbejdsgange og for at inddrage...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind