»Jeg glæder mig uendeligt meget til at komme tilbage til SUH. Jeg kender SUH som et helt fantastisk sted at være,« siger Trine Alstrup, ny vicedirektør på Sjællands Universitetshospital.Foto: Privat

Sjællands Universitetshospital får ny vicedirektør Den 1. marts tiltræder Trine Alstrup som ny sygeplejefaglig vicedirektør på Sjællands Universitetshospital. »Jeg vil i høj grad prioritere det tværsektorielle samarbejde og samarbejdet i klyngerne,« siger den nye vicedirektør.

Sjællands Universitetshospital (SUH) har fundet sin nye vicedirektør. For 1. marts tiltræder Trine Alstrup stillingen som ny sygeplejefaglig vicedirektør. Hun kommer fra en stilling som centerchef i Helsingør Kommune og har tidligere været ansat på Sjællands Universitetshospital. Det skriver hospitalet i en pressemeddelelse. »Jeg glæder mig uendeligt meget til at komme tilbage til SUH. Jeg kender SUH som et helt fantastisk sted at være. Et sted med en flad struktur, hvor der er stor fokus på samarbejde og på medarbejdere...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement