»Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde sammen med mine nye kolleger om et fagområde og et geografisk område, der ligger mit hjerte meget nært, « siger Merete Labriola.Foto: Tobias Lybech

Ny professor skal skal sætte fokus på den sociale ulighed i folks sundhed Merete Labriola skal lede det nye Center for Sundhedsforskning på Nykøbing F. Sygehus, som vil til bunds i den sociale ulighed i befolkningens sundhedstilstand.

Fra 1. januar 2024 skal Merete Labriola lede det nye Center for Sundhedsforskning på Nykøbing F. Sygehus. Her skal Merete Labriola stå i spidsen for kampen mod den sociale ulighed i folks sundhed. Det skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse.  Merete Labriola kommer fra en norsk stilling som forskningsprofessor ved NORCE i Bergen, og hun glæder sig til at starte arbejdet på hendes hjemegn: »Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde sammen med mine nye kolleger om et fagområde...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement