Ny ledende overlæge til radiologisk afdeling på Slagelse og Næstved Sygehus Annette Midtgaard tiltræder 1. juni stillingen som ledende overlæge på Slagelse og Næstved Sygehus.

Radiologisk afdeling på Slagelse og Næstved Sygehus får ny ledende overlæge. For 1. juni tiltræder Annette Midtgaard stillingen. Det skriver sygehuset i en pressemeddelelse.

»Det er vigtigt for mig, at jeg har muligheden for, gennem min indflydelse som leder, at kunne være med til at udvikle og forbedre min arbejdsplads, til gavn for både medarbejderne og patienterne. De mål når vi gennem teamarbejde og ved at løfte i flok,« siger den nye ledende overlæge.

Annette Midtgaard er uddannet i 1995 som speciallæge i radiologi. Hun kommer fra en stilling som overlæge på Radiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital.

I sit nye job som ledende overlæge, vil Annette Midtgaard styre efter, der skal være et stærkt samarbejde med både sygehusledelsen, samarbejdspartnere og medarbejdere på de to afdelinger i Næstved og Slagelse.

Sygehusdirektør Vagn Bach ser frem til samarbejdet med Annette Midtgaard.

»Det er givende for patienterne, personalet og sygehusene, at vi får en kapacitet ind som Annette. Hun besidder de kompetencer, som vi har brug for med den enorme erfaring og ballast, hun kommer med fra sine tidligere stillinger.«

Skriv kommentar