Her er de seks nominerede til Region Syddanmarks frivillighedspris 2022 Svømning for folk med handicap, aktiviteter for kronisk syge børn og besøgshunde på regionens psykiatriske afdelinger. Det er nogle af de indsatser, der er nomineret til Region Syddanmarks frivillighedspris 2022.

Rekordmange frivillige indsatser er i år blevet indstillet til Region Syddanmarks Frivillighedspris.  De syddanske borgere har lavet 62 indstillinger af i alt 36 forskellige frivillige indsatser, så dommerkomiteen har været på noget af en opgave med at indsnævre feltet til seks nominerede.  Fejringen af det frivillige arbejde i Syddanmark er en fejring af hver eneste, der gør et stykke frivilligt arbejde Stephanie Lose (V), Regionsrådsformand, Region Syddanmark Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.  De seks endeligt nominerede til frivillighedsprisen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind