Bevilling på 2,8 millioner kr. til forskning i borderline
Foto: AU

Bevilling på 2,8 millioner kr. til forskning i borderline Hvad betyder vores gener for udviklingen af den psykiatriske lidelse borderline personlighedsforstyrrelse? Det vil Lektor i Klinisk Medicin ved AUH og Aarhus Universitet, Katherine Musliner, undersøge. 

Lektor Katherine Musliner kan sammen med afdelingen Psykiatrien ved Aarhus Universitetshospital se frem til at modtage en stor pose penge.  Danmarks Frie Forskningsfond bevilliger nemlig 2,88 millioner kroner til forskning i borderline personlighedsforstyrrelse. Det skriver Aarhus Universitet i en pressemeddelelse.  Op mod tre procent af befolkningen lider af borderline personlighedsforstyrrelse. De mennesker, der rammes af den komplekse og invaliderende psykiatriske sygdom, har ofte også minimum én anden psykiatrisk lidelse som eksempelvis  angst eller depression.  Sammen med forskere fra det svenske...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind