Simulationstræning klæder psykiatrien bedre på
»Psykiatrien er anderledes end somatikken. Vores primære redskab er os selv. Det stiller store krav til vores kommunikative færdigheder og til vores færdigheder i at håndtere det, der vækkes i os, når vi er sammen med andre mennesker, som har det svært. Der ligger en masse teknik og færdigheder i at bruge sig selv som fagligt instrument. Det giver CAPS os mulighed for at træne,« siger Barbara Esbjørn, som er leder af det nye Campus for Psykiatrisk Simulation (CAPS).Foto: Nina Flindt Temte

Simulationstræning klæder psykiatrien bedre på Ansatte i Psykiatrien i Region Hovedstaden er de første i Danmark, der har mulighed for at øve sig på selvmordsforebyggelse i et sikkert simulationsmiljø. Træning på det nyåbnede Campus for Psykiatrisk Simulation kan hæve det faglige niveau til gavn for patienterne. En god mulighed for at afprøve nye strategier, siger en kursist.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind