Samlet opposition vil undersøge Lars Løkke Rasmussen Hvis oppositionen overtager regeringskontorerne efter næste Folketingsvalg, kan statsminister Lars Løkke Rasmussen se frem til en undersøgelse af, om privathospitalerne er blevet overbetalt.

Oppositionen fastholder, at en uvildig kommission skal undersøge, om Lars Løkke Rasmussen (V) i sin tid som sundhedsminister overbetalte privathospitalerne. Det står klart, efter statsministeren på et samråd i dag sagde, at han ikke forventede, at der ville bliver taget yderligere skridt med henhold på at undersøge en eventuel overbetaling. »Der kommer en undersøgelseskommission, for statsministeren løber med 100 kilometer i timen fra sit ansvar for at have forgyldt private firmaer på det offentlige sundhedsvæsens bekostning«, sagde Socialdemokraternes Mogens Lykketoft...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind