Sådan tackler du medierne som læge Ny bog er et slags crash-kursus til læger og forskere, som har brug for at få formidlet historier om forskningen eller måske bare ønsker at være bedre forberedt den dag, hvor telefonen ringer, og en journalist i den anden ende af linjen ønsker et interview.

30. november 2016 sagde klinikchef Morten Hedegaard efter 14 år på Rigshospitalets fødeafdeling sin stilling op i protest mod arbejdsforholdene for afdelingens personale. Historien satte dagsordenen en måneds tid og har ud over den megen omtale også sat gang i en underskriftsindsamling blandt læger i protest mod besparelser i sundhedsvæsenet. Men hvorfor fik netop den historie så stor gennemslagskraft? Læge, ph.d. og journalist Charlotte Strøm analyserer i sin nye bog ’Forstå dog, hvad jeg mener’ bl.a. Hedegaards sag og fortæller...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind