Restaurantkæder har fået flere kalorielette retter på menuen De kalorietunge retter på restaurantkæder er der ikke ændret på kalorieindholdet i, men der er til gengæld kommet flere kalorielette retter på menuen, viser ny forskning.

I 2018 blev det i USA påbudt for restaurantkæder med flere end 20 butikker at angive kalorieindholdet på deres retter. Forhåbningen var, at det ville få restauranterne til at få flere kalorielette retter på menuen. Nu viser et nyt studie, at tiltaget til dels har haft den ønskede effekt. I hvert fald har flere restauranter fået flere nye kalorielette retter på menuen. De gamle er der dog ikke pillet ved. Forskningsresultatet er offentliggjort på den årlige fedmekongres Obesity Week. Data...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind