Regionshospitalet Randers får professor i screening Berit Andersen, ledende overlæge i Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet Randers, tiltræder som klinisk professor i screeningsadfærd og organisering af screeningsprogrammer ved Aarhus Universitet.

Ledende overlæge, ph.d. Berit Andersen tiltræder pr. 1. maj 2017 som professor i screeningsadfærd og organisering af screeningsprogrammer ved Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet. Berit Andersen står til daglig i spidsen for Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet Randers, der har ansvar for screeningsprogrammer for brystkræft, livmoderhalskræft og tarmkræft i Region Midtjylland, skriver Regionshospitalet Randers. Med det nye professorat skal Berit Andersen udvikle sin forskning inden for kræftscreening med tiltag, som kan forbedre screeningsprogrammerne, øge befolkningens deltagelse i programmerne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind