Mandag holder Danske Region og regeringen det første forhandlingsmøde om regionernes økonomiaftale 2021. Regioner stiller krav om to mia. kr. til sundhedsvæsenet og yderligere penge til corona-pukkel.

Regionerne stiller med krav om to mia. kr. i økonomiforhandlinger Regionerne indleder økonomiforhandlinger i dag med et krav om to mia. kr. til sundhedsvæsenet og ekstra penge til coronakrisens eftervirkninger. To mia. er ikke et helt urimeligt krav, siger Jakob Kjellberg.

To mia. kr. til sundhedsvæsenet i 2021 og derudover penge til at afvikle coronaepidemiens udskudte opgaver. Sådan lyder kravet fra Danske Regioner, der er klar til at indlede forhandlingerne om regionernes økonomi i 2021, hvor første forhandlingsmøde med regeringen er mandag kl. 17. »Vi har brug for to milliarder yderligere til at drive sundhedsvæsenet i al almindelighed. Det skyldes blandt andet at vi bliver flere ældre i Danmark, at medicinudgifterne stiger og at teknologi og behandling konstant udvikles, siger Stephanie...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement