Regioner: Markante stigninger i medicinudgifter i 2021
Formanden for Danske Regioner Stephanie Lose (V) fortsætter med forhandlingerne med regeringen i aften og i den kommende uge.

Regioner: Markante stigninger i medicinudgifter i 2021 Regionerne forventer en stigning i medicinudgifterne på op mod 750 mio. kr. i 2021 bl.a. på grund af dyr lungekræftmedicin. Det beløb skal regionerne ikke forvente at få dækket i den kommende økonomiaftale, vurderer professor i sundhedsøkonomi.

I 2021 vil medicinudgifterne ifølge Danske Regioner fortsætter med store stigninger, skriver Danske Regioner i en pressemeddelelse: »Prognosen for 2021 viser, at medicinudgifterne vil stige mellem 600 og 750 millioner kroner,« står der. Den vil ifølge Stephanie Lose (V), formand for Danske Regioner, kunne mærkes i budgettet: »Faktisk ser vi, at regningen til medicin både i år og til næste år kommer til at sluge en stor og voksende andel af vores budgetter,« siger Stephanie Lose i pressemeddelelsen. Taktik Pressemeddelelsen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind