Regeringen sejrede på COVID-19, men signaturprojekterne faldt til jorden
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Regeringen sejrede på COVID-19, men signaturprojekterne faldt til jorden Folketingsvalg 2022: Coronavirus har fyldt stort set alt i regeringens sundhedspolitik i denne valgperiode og har skubbet Mette Frederiksens signaturprojekter til side. Men COVID-19 kan ikke bruges som forklaring på, at regeringen trods brede aftaler om en sundhedsreform og en psykiatriplan ikke er lykkedes med ret meget på sundhedsområdet, vurderer en sundhedsøkonom og en politisk kommentator.

Tre år, tre måneder og otte dage. Så længe nåede den socialdemokratiske etpartiregering med Mette Frederiksen i front at stå ved roret i dansk politik, for nu er det slut i denne omgang. Onsdag i denne uge udskrev statsministeren omsider det længe ventede valg til Folketinget, der finder sted tirsdag 1. november. Pandemien har optaget den sundhedspolitiske kapacitet og tænkning i Danmark, men det ændrer ikke ved, at regeringen ikke har leveret på tre af de fire signaturprojekter, man gik...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind