Camilla Rathcke
Lægeforeningen har fremlagt deres nye udspil for fremtidens sundhedsvæsen. Udspillet indeholder 16 forslag til, hvordan foreningen mener, Danmark får et mere samlet sundhedsvæsen med fokus på det nære og de bedste behandlinger.

Lægeforeningen opfordrer til omfattende ændringer af sundhedsvæsenet Nyt sundhedsudspil fra Lægeforeningen kommer med en klar opfordring til politikerne om, at der er brug for at tage fat på sundhedsvæsenets mange udfordringer. Ressourcer står øverst på ønskesedlen, men også bekæmpelse af ulighed i sundhed og et løft af kvaliteten er en del af det netop offentliggjorte udspil.

Det danske sundhedsvæsen bliver presset af stadigt flere ældre og multisyge patienter. Efter en årrække med konstante besparelser, er det derfor nu tid til at tilføre ressourcer og lægge en langsigtet plan, mener Lægeforeningen. Man kan vælge at lukke øjnene, men problemerne går ikke væk. Der er ikke nogen vej udenom en bred og målrettet indsats, hvis ikke vil skal opleve, at borgerne får et ringere sundhedsvæsen, og at især de svageste bliver ramt i de kommende år Camilla Noelle...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind