Udvalg imod at lukke psykiatriske senge i Vest

Udvalg imod at lukke psykiatriske senge i Vest Det rådgivende udvalg vedr. psykiatri i Region Midtjylland afviser at bekæmpe lægemanglen i Regionspsykiatrien Vest ved at overføre psykiatriske sengepladser til Herning. Afvisningen er i modstrid med forslaget fra direktionen I Regionpsykiatrien Vest.

Det rådgivende udvalg vedr. psykiatri og det specialiserede socialområde i Region Midtjylland afviser, at lægemanglen i Regionspsykiatrien Vest skal kommes til livs ved at overflytte psykiatriske sengepladser til Herning Sygehus.  »I forbindelse med den store spareplan i 2015 her i Region Midtjylland, blev der fra politisk side givet tilsagn om, at der fortsat skulle være psykiatriske sengepladser både på Holstebro og Herning Sygehus frem til sammenlægningen på Gødstrup Hospital i 2020. Det er den politiske aftale vi har i fokus,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind