Professor: Ny DSR-formand overtager svækket forening Det er et svækket Sygeplejeråd, som den nyudnævnte formand Grete Christensen i dag officielt har overtaget. Det vurderer en arbejdsmarkedsforsker, der ikke giver fagforeningen mange chancer for succes ved kommende overenskomstforhandlinger.

Sidste års konflikt er stadig et emne i Dansk Sygeplejeråd. Det viste mandagens formandsvalg med al ønskelig tydelighed. Det fik en uventet tæt afgørelse, da 47,7 pct. af sygeplejerskerne pegede på udfordreren Irene Hesselberg, der havde proklameret fornyelse i DSR-toppen. Det blev dog 1. næstformanden gennem 11 år, Grete Christensen, der løb med sejren og selvom hun også har bebudet fornyelse, så vurderer arbejdsmarkedsforsker, professor ved Aalborg Universitet, Flemming IBsen, ikke, at sygeplejerskerns valg vil føre til et opgør med...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind