Privat klinik kan igen undersøge kvinder for brystkræft Sundhedsstyrelsen har godkendt, at privat røntgenklinik igen kan foretage mammografiundersøgelser, efter styrelsen midlertidigt inddragede klinikens tilladelse.

Røntgen-Ultralydsklinikken på Amagerbrogade 195 igen fået Sundhedsstyrelsens tilladelse til at undersøge kvinder for brystkræft, efter kliniken har dokumenteret, at den har rettet op på fejl og mangler, så apparaturet igen lever kravene på området. Sundhedsstyrelsen valgte for få dage siden at inddrage privatklinikkens tilladelse til at foretage undersøgelser, efter klinikken har erkendt, at have fortsat mammografiundersøgelser frem til 28. september, selvom styrelsen allerede i august påpegede, at udstyret ikke måtte bruges, før det levede op til Sundhedsstyrelsens krav. »Sundhedsstyrelsen forventer,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind