Praktiserende læge: Politikerne skal finde løsninger til ældre multisyge patienter Folketingsvalg 2022: Dagens Medicin har talt med tre læger om, hvad, de mener, er valgkampens vigtige emner. En kommende regering skal sikre almen praksis’ mulighed for at samarbejde med de andre sektorer, mener praktiserende læge Janni Kristensen. Hun ønsker større tilgængelighed til specialistviden på hospitalerne og nemmere kommunikation med PPR.

Den aldrende befolkning sammen med et tiltagende siloopdelt og specialiseret sygehusvæsen er en kæmpe udfordring for den praktiserende læge Janni Kristensen. Hun er en af fire kompagnoner i Lægehuset Sæbygårdvej, der ligger i Sæby, og her har hun mange ældre og multisyge patienter. De ældre patienter med flere lidelser har ikke altid overskud til de ukoordinerede ture til hospitalets ambulatorier og vil i stedet have Janni Kristensens hjælp. Jeg ønsker endnu mere specialiseret assistance tættere på eller helt ud i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind