Lægepolitiker: Lægevagten yder for god service Lægevagten i Region Syddanmark er for god, og det er én af årsagerne til, at patienter blandt andet ringer for at få fornyet recepter, mener Marianne Mørk Mathiesen, praktiserende læge og medlem af regionsrådet. Regionen undersøger mulighed for at stoppe eks. udskrivelsen af p-piller.

Servicen i Lægevagten er alt for god, og at det betyder, at patienter, der burde ringe til egen læge i almindelig dagtid i stedet kontakter vagtlægen. For eksempel når de skal have fornyet en recept på p-piller. Det mener Marianne Mørk Mathiesen, praktiserende læge i Esbjerg og Liberal Alliances medlem af regionsrådet i Region Syddanmark. Hun vil have sat en stopper for dén praksis. »Patienter, der bruger vagttelefonen til receptfornyelse okkuperer telefonen for de syge patienter. Derudover er der et...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind