PLO vil være en velgørenhedsorganisation Kære formand: Vend skråen 180 grader: Tænk på ‘what’s in it for me’. Almen praksis er et liberalt erhverv. Og vend også opgaveglidningen 180 grader. Skaf os gode rammer til bedst mulig betaling. Så skal vi nok passe vores patienters almen medicinske problemer, skriver Asger Dalmose.

Formandsberetningen fra PLO indeholdt i år en overraskelse, som ved nærmere eftertanke blot var en afklaring: Det fremgår af beretningen, at PLO nu ser sig selv som en velgørenhedsorganisation. Mere om det senere, men først et overblik. En del intern medicinske og alment kirurgiske opgaver er nu landet på mit bord. Således at jeg nu varetager udredning så at sige inden for murene på de omkringliggende sygehuse Siden jeg i 2006 begyndte i almen praksis, har der naturligvis været strukturelle...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind