Anne Øvrehus, ledende overlæge på Odense Universitetshospital
Det er ikke nogen let opgave at udrede og behandle henviste borgere med eftervirkninger fra COVID-19. »Derfor må vi i høj grad prøve os frem med forskellige behandlingstilbud og gøre det så godt, vi kan,« siger Anne Øvrehus, ledende overlæge på Infektionsmedicinsk Afdeling på OUH.Foto: OUH

Overlæge om senfølger efter COVID-19: »Vi skal være villige til at tage fejl og rette ind« Regionernes nyetablerede COVID-19-senfølgeklinikker har endnu kun et spinkelt fagligt grundlag at arbejde ud fra. Derfor må man tilrettelægge behandlingstilbuddene efter bedste evne og justere og rette ind undervejs, mener overlæger.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.