Foto: Alex Tran

Ny type ­lægeklinik ændrer praksis­sektoren indefra Partnerskabsklinikker mellem praktiserende læger og private virksomheder vinder frem over hele landet. Modellen har potentiale til at ændre praksissektoren på få år, lyder vurderingen fra flere sider. Hverken PLO eller landets regioner har reel indflydelse på udviklingen.

Centralt beliggende på Vollsmose Allé 14, flankeret af biblioteket på den ene side og svømmehallen på den anden, åbnede Odense-bydelens nye lægeklinik 1. september. Det er den første lægeklinik i Vollsmose i mere end 15 år, og bag den står ejer og praktiserende læge Peder Ahnfeldt-Mollerup. Men ham kommer patienterne formentlig ikke til at møde. Lægehuset er nemlig det seneste i rækken af såkaldte partnerskabsklinikker, som landets regioner har døbt et nyt og usædvanligt samarbejde mellem praktiserende læger og private...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind