Beboerformand og sygeplejefaglig chef glæder sig over nyt lægehus
Foto: Alex Tran

Beboerformand og sygeplejefaglig chef glæder sig over nyt lægehus Bedre kronikerbehandling og ældre borgeres kortere afstand til lægen fremhæves som gevinster, efter at Vollsmose har fået sit første lægehus i mere end 15 år. Professor i indvandrermedicin påpeger, at succesen afhænger af, om det lykkes at holde på ­lægerne i længere tid.

Som beboerformand i Fyrreparken, der ligger i den sydlige del af Odense-bydelen Vollsmose, har Bjarne Andersen nok at se til i disse dage. Flere steder i lokalområdet er tunge entreprenørmaskiner i fuld gang med at æde af betonen. Den øredøvende larm vidner om de store forandringer, som Vollsmose over de kommende år vil gennemgå i forlængelse af den nationale ghettoplan. Men hvor nedrivninger og byfornyelse længe har været på tegnebrættet, var overraskelsen anderledes stor, da Bjarne Andersen for nylig fik...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind