Det massive oprydningsarbejde, som kommende sygehusdirektør Niels Reichstein Larsen står over for, skræmmer ham ikke, fortæller han.

Ny sygehusdirektør står over for massivt oprydningsarbejde Den nye sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse skal igang med en oprydning efter Ringsted-sagen. Men det skræmmer ham ikke, fortæller han.

Når Niels Reichstein Larsen tiltræder som sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse skal han først og fremmest danne sig et overblik over omfanget af oprydningsarbejdet efter Ringsted-sagen. Han skal atter sikre patientsikkerheden og sørge for,  at staben kan være fagligt stolt af hospitalerne og stole på ledelsen. Er du nervøs for at påtage dig oprydningsarbejdet efter Ringsted-sagen som ny sygehusdirektør? »Nej, det er jeg ikke. Jeg har den ledelsesfilosofi, at hvis der et problem, så skal man gøre noget...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind