Ny reumatologisk overlæge i Silkeborg Torkell Juulsgaard Ellingsen, PhD, er pr 1.9.2009 ansat som forskningsansvarlig reumatologisk overlæge på Medicinsk afdeling, Regionshospitalet Silkeborg.

Medicinsk Afdeling, Regionshospitalet Silkeborg er i Regions Midtjyllands Akutplan udnævnt til Center of Excellence, der er en forsøgsafdeling, der skal udvikle evidensbaserede projekter, der skal skabe hensigtsmæssige patientforløb, således akutte indlæggelser kan konvertere til ambulante forløb. Torkell Juulsgaard Ellingsens ansvarsområde bliver at opbygge et forskningsmiljø dels inden for reumatologien og dels i samarbejde med de forskningsansvarlige inden for de øvrige 8 medicinske specialer i afdelingen med henblik på at opprioritere uafklarede patienter og patienter med medicinsk komorbiditet. Dette skal bl.a....

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind