Foto: SDU

Ny professor i medicinsk gastroenterologi ved Klinisk Institut på SDU Mark Ainsworth, overlæge på Odense Universitetshospitals afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme, er udnævnt til professor i medicinsk gastroenterologi ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet.

I sin forskning har Mark Ainsworths fokus på behandling af patienter med kronisk tarmbetændelse, herunder optimering af behandlingen gennem måling af blodets indhold af lægemidler. Han er leder af flere danske og nordiske multicenter-studier, der belyser emnet. Mark Ainsworth har publiceret mere end 130 videnskabelige artikler, primært i internationale videnskabelige tidsskrifter, og han er citeret mere end 2.500 gange af andre forskere. Han er ofte ordstyrer eller inviteret foredragsholder ved internationale videnskabelige konferencer omhandlende gastroenterologi og lægemiddelgodkendelse. Derudover er han...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind