Centerchef fra Sundhedsstyrelsen er ny vicedirektør på sjællandsk hospital
Henrik Stig Jørgensen stopper som centerleder i Sundhedsstyrelsen for at blive vicedirektør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

Centerchef fra Sundhedsstyrelsen er ny vicedirektør på sjællandsk hospital Henrik Stig Jørgensen er ny vicedirektør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

Et stærkt kort med særligt fokus og erfaring på kvalitet i det danske sundhedsvæsen. Sådan beskriver Region Sjælland Henrik Stig Jørgensen, der 12. august havde første arbejdsdag som vicedirektør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Det skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Henrik Stig Jørgensen kommer fra en stilling som centerchef for Evidens, uddannelse og forskning i Sundhedsstyrelsen og ser frem til de udfordringer, der følger med, når han bliver den øverste lægefagligt ansvarlige for patienterne på sygehuset.

»Der bliver flere og flere ældre, og vi får flere og flere patienter med flere forskellige diagnoser. De udfordringer skal vi forberede os på, så vi sikrer patienterne den bedst mulige behandling også fremover. Det kræver nytænkning, innovation og nye samarbejdsformer på tværs af sygehuse, regioner, kommuner og almen praksis. De opgaver ser jeg frem til at være med til at løse til gavn for regionens borgere,« siger Henrik Stig Jørgensen i pressemeddelelsen.

Samtidig med ansættelsen af Henrik Stig Jørgensen er det blevet besluttet at udvide sygehusledelsen på Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse for at styrke det samlede kvalitetsarbejde på sygehuset.

Det medfører, at Anne-Grethe Larsen, som i øjeblikket er konstitueret vicedirektør, får forlænget sin konstituering med henblik på, at stillingen kan blive endeligt besat i efteråret. Anne-Grethe Larsen er tidligere oversygeplejerske på sygehuset.

Skriv kommentar