Ny ledende overlæge for arbejds- og samfundsmedicinsk afdeling i Holbæk

Ny ledende overlæge for arbejds- og samfundsmedicinsk afdeling i Holbæk Til august tiltræder Ann Lyngberg som ledende overlæge på arbejds- og samfundsmedicin afdeling på Holbæk Sygehus.

Holbæk Sygehus har ansat ny ledende overlæge på arbejds- og samfundsmedicinsk afdeling. 1. august tiltræder Ann Lyngberg stillingen på afdelingen, der varetager Region Sjællands opgaver inden for de arbejdsmedicinske og samfundsmedicinske specialer. Det skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Ann Lyngberg er uddannet speciallæge i samfundsmedicin og kommer fra en stilling som overlæge i Enhed for Kvalitet og Patientsikkerhed i Region Hovedstaden. Her har hun været uddannelsesansvarlig overlæge og bl.a. fungeret som projektleder for nationale forbedringsprojekter under det nationale kvalitetsprogram.

Hun afløser Peder Georg Skov, som efter en årrække i stillingen har valgt at trappe ned for at få mere tid til familie og fritidsinteresser.

»Arbejds- og samfundsmedicinsk Afdeling i Holbæk er kendt som en god afdeling, der har formået at opbygge en velfungerende socialmedicinsk funktion og har et godt og stærkt forskningsmiljø. Jeg glæder mig til at videreføre det gode arbejde med fokus på, at afdelingen er et attraktivt uddannelsessted og en god arbejdsplads. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for, at vi sammen udvikler afdelingen, så de to specialer får endnu mere glæde af hinanden til gavn for både patienter, borgere og medarbejdere,« siger Ann Lyngberg og fortsætter:

»Jeg vil fokusere på samarbejde, åbenhed og dialog. Det betyder bl.a., at jeg i endnu højere grad vil involvere patienter og borgere i det daglige arbejde og i afdelingens udvikling. Jeg vil også arbejde for, at afdelingen får et tættere samarbejde med de øvrige kliniske afdelinger i regionen ved udredning af patienter.«

Privat bor hun i Brønshøj med sin mand og sine tre børn. I sin fritid er hun bl.a. aktiv som formidler af dansk middelalderhistorie og trækker gerne i historisk klædedragt på Middelaldercentret ved Nykøbing Falster.

Skriv kommentar