Ny direktør for Servicecentret på Rigshospitalet Gunnar Teis Hansen er fra d. 15. september 2009 ansat som centerdirektør for Servicecentret på Rigshospitalet.

Gunnar Teis Hansen har mange års erfaring fra kundefokuseret servicevirksomhed.

Han har tidligere bl.a. arbejdet for Compass Group, der har aktiviteter inden for bl.a. virksomhedskantiner, forplejning til plejehjem og hospitaler, rengørings- og receptionstjenester m.v., samt for Select Service Partner med opgaver for Københavns Lufthavn.

Den 46-årige Gunnar Teis Hansen er uddannet cand. merc. og har gennemgået en omfattende international videreuddannelse. Han har i en årrække boet og arbejdet i Frankrig og bor i dag med familien i Hørsholm.

Servicecentret er et af Rigshospitalets otte centre og varetager størstedelen af hospitalets drifts- og servicefunktioner.

Centret har tværgående funktion og understøtter Rigshospitalets øvrige centre med fokus også på de patientnære funktioner. Servicecentret rummer bl.a. byg og anlæg, cafe og kantine, centralkøkken, patienthotel, maskinafdeling, steriliseringscentral, transportafdeling og rengøringssekretariat.

Skriv kommentar