Ny chefsygeplejerske på Regionshospitalet Randers
Den tidligere sundhedsfaglig chef i Socialområdet ved Specialområde for Børn og Unge i Region Midt, bliver ny chefsygeplejerske på Kvinde-Barn Fællesafdeling på Regionshospitalet Randers.

Ny chefsygeplejerske på Regionshospitalet Randers Susanne Hvolgaard Mikkelsen tiltræder 1. februar som chefsygeplejerske på Kvinde-Barn Fællesafdeling på Regionshospitalet Randers.

Den tidligere uddannelseschef for Randers Social- og Sundhedsskole, Susanne Hvolgaard Mikkelsen, bliver ny chefsygeplejerske efter Nina Søndergaard, som går på pension. Susanne Hvolgaard Mikkelsen har en bred sundhedsfaglig baggrund. Ud over hendes tid som uddannelseschef kommer hun netop fra en stilling som sundhedsfaglig chef i Socialområdet ved Specialområde for Børn og Unge i Region Midt. Susanne Hvolgaard Mikkelsen ser frem til tiden og den nye udfordring på Regionshospitalet Randers: »For mig fremstår Regionshospitalet Randers som et hospital med høj faglig...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind