Lars Gaardhøj, regionsrådsformand (S) i Region Hovedstaden, var med til at indvie Flex Almen Praksis, som ligger i Østporten på Bispebjerg Hospital. Foto: Simon Knudsen, Region Hovedstaden.

Ny almen praksis indviet på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital På Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er en ny almen praksis, som er en del af hospitalets Flexklinik, netop blevet indviet. Det betyder, at sårbare og udsatte borgere nu kan komme ind direkte fra gaden og få lægehjælp i den nye lægepraksis.

En ny almen lægepraksis, der er den første af sin slags, er netop åbnet på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Tirsdag 10. januar var der officiel indvielse af den nye Flex Almen Praksis, der fysisk ligger på Bispebjerg Hospitals matrikel. En af dem, som var med til indvielsen, var Lars Gaardhøj, socialdemokratisk regionsrådsformand i Region Hovedstaden. Regionsrådsformanden skrev i anledning på Twitter, at han var ‘stolt over at åbne’ den nye almene lægepraksis, som han mener, ‘bidrager til mere rummeligt og...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement