»Frem for at pege på et enkelt studie som det mest interessante, synes jeg, at det mest spændende ved kongressen var, at vi nu kan se, at alt forskningen finder sammen på tværs af faggrene, og at vi ser fremad mod en ny æra,« siger Jennifer Lyn Baker.

Højdepunkter: Semaglutid stjal showet ved ECO 2023 – men det er ikke hele fortællingen Semaglutid som vægttabsmiddel var her, der og alle vegne på årets European Congress on Obesity 2023, men det var alligevel summen af forskningen på kongressen, som imponerede topforsker mest.

Årets Congress on Obesity (ECO 2023) er slut, og de fleste af de to tusinde deltagende forskere i overvægt har efterhånden forladt lufthavnen i Dublin med kurs mod alle klodens hjørner. De er på vej hjem fra en kongres fyldt med faglig stimulation og gensyn med kollegaer. En af de forskere, der har haft allermest travl på kongressen, er forskningsleder Jennifer Lyn Baker fra Forskningsenheden for Sektion for Epidemiologi ved Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, Frederiksberg Hospital, og som...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement