»Frem for at pege på et enkelt studie som det mest interessante, synes jeg, at det mest spændende ved kongressen var, at vi nu kan se, at alt forskningen finder sammen på tværs af faggrene, og at vi ser fremad mod en ny æra,« siger Jennifer Lyn Baker.

Højdepunkter: Semaglutid stjal showet ved ECO 2023 – men det er ikke hele fortællingen Semaglutid som vægttabsmiddel var her, der og alle vegne på årets European Congress on Obesity 2023, men det var alligevel summen af forskningen på kongressen, som imponerede topforsker mest.

Årets Congress on Obesity (ECO 2023) er slut, og de fleste af de to tusinde deltagende forskere i overvægt har efterhånden forladt lufthavnen i Dublin med kurs mod alle klodens hjørner. De er på vej hjem fra en kongres fyldt med faglig stimulation og gensyn med kollegaer. En af de forskere, der har haft allermest travl på kongressen, er forskningsleder Jennifer Lyn Baker fra Forskningsenheden for Sektion for Epidemiologi ved Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, Frederiksberg Hospital, og som...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement