»Min drøm er at forene mine ledelsesmæssige kompetencer med den forskning, jeg altid har brændt for«
Foto: Aalborg Universitet

»Min drøm er at forene mine ledelsesmæssige kompetencer med den forskning, jeg altid har brændt for« En kometkarriere nåede et nyt niveau, da Tine Jess 1. marts som leder kunne slå dørene op for et nyt grundforskningscenter i kroniske inflammatoriske tarmsygdomme. Her får hun mulighed for at fusionere sine to karrierespor.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind