Merete Nordentoft
Psykiater Merete Nordentoft modtager Marie og August Krogh Prisen 2017 for sit dedikerede arbejde for psykiatrien i Danmark.

Merete Nordentoft modtager Marie og August Krogh Prisen En lang karriere dedikeret til forskning i samfundets svageste har udløst Marie og August Krogh Prisen til professor i psykiatri, Merete Nordentoft.

Psykiater Merete Nordentoft modtager Marie og August Krogh Prisen 2017 for sit dedikerede arbejde for psykiatrien i Danmark. Prisen på 250.000 kr uddeles af Novo Nordisk Fonden og Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) på LVS-årsmødet i morgen, fredag. »Jeg er meget beæret over at vinde prisen, og det er et flot selskab at komme med i. Der foregår enormt meget vigtig psykiatrisk forskning, som det er godt at få synliggjort, og det kan prisen være med til,« siger Merete Nordentoft,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind