‘Meget utilfredsstillende’ adjuverende behandling og opfølgning af patienter med brystkræft Der er generelt en tilfredsstillende kvalitet af forløb for patienter med brystkræft, men også anledning til kritik, fremgår det seneste årsrapport fra Kvalitetsdatabase for Brystkræft.

Fejl i tabellen den 27. januar Ved en fejl var Roskilde ikke med under brystkræftbehandling i delkåringen af kræftområdet i avisen 27. januar og på dagensmedicin.dk. Roskilde er nu medtaget i kåringen herunder. Danske kvinder med brystkræft gennemgår forløb, som overordnet er af tilfredsstillende høj kvalitet, fremgår det af årsrapporten for 2021 fra Kvalitetsdatabase for Brystkræft. For de fleste patienter er den primære behandling operation, omend 10-15 pct. får neoadjuverende kemoterapi forud for operationen. 95 pct. af alle patienter får...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind