Stopper som sygehusdirektør: Beslutningen har været undervejs et halvt år Efter fem år som lægefaglig direktør på Sygehus Lillebælt stopper Mads Koch Hansen til sommer for at etablere sin egen virksomhed.

Mads Koch Hansen stopper den 30. juni som lægefaglig direktør på Sygehus Lillebælt efter fem år på posten. En beslutning, der ifølge hovedpersonen selv, har fyldt i tankerne det seneste halve års tid. »I forbindelse med min ansættelse i 2015 havde jeg en ambition om at være her i fem år, og det har jeg været til sommer. Beslutningen har rumlet inden i mig i et halvt års tid. Jeg er 51 år, så hvis jeg skal gøre det, skal...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement