»Vi står ubetinget i den største omlægning og udfordring af det danske sundhedsvæsen nogensinde. Mads Koch Hansen, lægelig direktør på Sygehus Lillebælt.

Læger står godt rustet til en svær tid Læger skal i den kommende tid tage de svære etiske beslutninger i fællesskab og ­huske at stå hårdt på evidensen – selv når det bliver hårdt, siger to erfarne læger.

Da de første bulletiner om et hastigt stigende udbrud af coronasmitte i februar begyndte at komme fra Norditalien anede Mads Koch Hansen, at det ville blive ekstraordinært. Som mangeårig anæstesilæge, siden formand for landets læger og de seneste år lægelig direktør på Sygehus Lillebælt, betegner han situationen som historisk. For den enkelte læge og for hele sundhedsvæsenet. »Vi står ubetinget i den største omlægning og udfordring af det danske sundhedsvæsen nogensinde. På den måde bliver de kommende dage og uger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind