Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Lægeforeningen: Akutpakke risikerer at udhule det offentlige sygehusvæsen I dag præsenterede SVM-regeringen dele af sin akutplan, der fokuserer på nedbringelse af ventelister, flere opgaver til privathospitalerne og hjælp til landets akutmodtagelser. Regeringen skal huske at gå balanceret til værks, siger Lægeforeningen.

Bemandingen på de offentlige og private sygehuse skal udnyttes bedst muligt. De lange ventetider til operationer skal ned. Og trykket skal tages af de pressede akutmodtagelser. Det handler om at gå meget balanceret til værks Camilla Rathcke, formand, Lægeforeningen Sådan lød det blandt andet, da indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V) fredag formiddag løftede sløret for dele af regeringens akutplan for sundhedsvæsenet. Der er afsat 2 mia. kr. i alt i perioden 2022-2024. Akutpakken forhandles med regionerne, og forventningen er,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind