Kun livreddende behandling kan redde læger fra parkeringsbøder

Kun livreddende behandling kan redde læger fra parkeringsbøder Praktiserende læge Christen Myrup har uden held klaget over en parkeringsbøde, han fik under et akut sygebesøg hos en kræftpatient. Besøget skal være livreddende for at retfærdiggøre en ulovlig parkering, mener Københavns Kommune. Det bør dog være en lægefaglig vurdering, siger PLO Hovedstaden.

Det har kostet praktiserende læge Christen Myrup 550 kr., at han 27. april i år kørte ud på sygebesøg til en kræftpatient med akut forværring af smerter. I de knap 20 min., han tilbragte i patientens lejlighed i det centrale København, nåede han at få en parkeringsbøde, fordi han kun kunne finde en plads 3,2 meter for tæt på et vejhjørne. I to årtier har Christen Myrup brugt et DADL-parkeringskort, som Lægeforeningen i begyndelsen af året stoppede med at producere....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind