Bente Hyldahl Fogh går af som adm. direktør i Lægeforeningen
Efter 15 år på posten stopper Bente Hyldahl Fogh som adm. direktør for Lægeforeningen.Foto: Lægeforeningen

Lægeforeningen skal have ny direktør Bente Hyldahl Fogh fratræder sin stilling som adm. direktør i Lægeforeningen. Ny direktør konstitueret.

Efter 15 år med sin daglige gang i Domus Medica, er det slut for Bente Hyldahl Fogh, der fratræder stillingen som adm. direktør for Lægeforeningen.

Forandringens vinde blæser og betyder, at hun må vinke farvel til hjørnekontoret, fordi bestyrelsens langsigtede strategi har et ønske om fornyelse, fremgår det af en pressemeddelelse fra Lægeforeningen.

»Nye udfordringer for foreningen gør det naturligt, at jeg træder tilbage nu, og jeg glæder mig til at kunne beskæftige mig med andre ting. Jeg ønsker Lægeforeningen alt det bedste,« siger Bente Hyldahl Fogh.

Bente Hyldahl Fogh har indgået en frivillig fratrædelsesaftale og overdragelsen af hendes arbejdsopgaver er allerede sat i gang. Når sidste opgave har skiftet hænder, stopper hun som direktør

»Bente har siden 2006 været direktør for Lægeforeningen, og vi har meget at takke Bente for. Hun har ydet en kæmpe indsats både overfor medlemmer, politikere og medarbejdere og har arbejdet dygtigt, loyalt og respektfuldt for foreningen og dens interesser. Vi ønsker Bente held og lykke,« siger Lægeforeningens formand Camilla Noelle Rathcke i en pressemeddelelse.

Jagten efter en afløser er allerede sat i gang og ventes at tage et halvt år. I den mellemliggende tid bliver politisk chef Camilla Vejlø Hartling konstitueret som direktør for Lægeforeningen. 

Når pandemien tillader det afholder Lægeforeningen en reception for Bente Hyldahl Fogh, meddeler foreningen. 

Skriv kommentar