Syddanmark giver Sundhedsplatformen dumpekarakterer IT-systemet Epic, som Region Hovedstaden har købt til sine hospitaler, har Region Syddanmark i sin prækvalifikationsrunde tildelt de ringeste karakterer. Forskellen kan bunde i, at Syddanmark har skelet til erfaringerne fra hovedstaden – eller at Region Hovedstaden ikke vurderede Epic grundigt, siger IT-professor.

Region Syddanmark vendte tomlen ned til det amerikanske epj-system Epic, da det for nylig valgte, hvilke kandidater der skulle få lov til at komme med et tilbud på regionens kommende epj. I samtlige af de seks vurderingskriterier – såkaldte referenceområder – som regionen har stillet op, har den amerikanske løsning alene høstet karakterer i kategorierne ‘dårlig’, ‘meget dårlig’ og ‘særdeles dårlig’. Mens Epic vandt Region Hovedstadens udbudsrunde til sit nye IT-system, dumpede systemet således allerede i Region Syddanmarks prækvalifikationsrunde. Det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind