Jes Søgaard
Professor i sundhedsøkonomi Jes Søgaard kritiserer sammen med professor i datalogi Sundhedsplatformen og langer ud efter ledelsen i Region Hovedstaden.

Professorer kritiserer Sundheds­platformen: »Den øverste ledelse stopper vat i ørene« Implementeringen af sundhedsplatformen har været decideret uansvarlig og har efterladt Region Hovedstadens hospitaler i en krisetilstand, skriver professorerne Jes Søgaard og Jørgen Bansler i en kronik. »Den øverste ledelse stopper vat i ørene,« skriver de.

Den øverste ledelse i Region Hovedstaden har fra begyndelsen begået alvorlige fejl i udvælgelsen og implementering af Sundhedsplatformen og brillerer desuden ved at benægte og bagatellisere problemerne med den hårdt kritiserede it-løsning. Det skriver professor i datalogi Jørgen P. Bansler og professor i sundhedsøkonomi Jes Søgaard i en yderst kras kronik i Politiken torsdag. De to konkluderer således, at hospitalerne i Region Hovedstaden på grund af problemer med Sundhedsplatformen i dag befinder sig i »en krisetilstand«. »Kræftpatienter behandles ikke til...