Jens Folke Kiilgaard er ny professor i øjensygdomme
»Hvorfor vi ikke kan behandle modermærkekræft i øjet, er simpelthen en gåde,« siger Jens Folke Kiilgaard, der er ny professor i øjensygdomme på KU og Rigshospitalet.

Jens Folke Kiilgaard er ny professor i øjensygdomme Modermærkekræft i øjet er både en af de mest sjældne og en af de mest dødelige former for modermærkekræft. Den nye professor skal bl.a. forske i mulige helbredende behandlinger.

På Københavns Universitet og Rigshospitalet skal Jens Folke Kiilgaard som ny professor i øjensygdomme bl.a. have fokus på at løse mysteriet om modermærkekræft i øjet. Vi kan kun forlænge folks liv, vi kan ikke helbrede, og det er det, jeg håber, at mit professorat kan være med til at ændre på Jens Folke Kiilgaard, nyudnævnt professor i øjensygdomme, KU og Rigshospitalet I en pressemeddelelse fra Rigshospitalet kalder de lige frem Jens Folke Kiilgaard for Sherlock Holmes, som er gået på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind