»Det betyder meget for mig at modtage denne pris. Jeg har altid ment, at det er vigtigt at se på, hvorfor patienterne er på hospitalet i første omgang og derefter arbejde baglæns derfra,« siger Henrik Kehlet.

Dansk professor bliver første modtager af ny international kirurgi-pris Professor Henrik Kehlet fra Rigshospitalet modtager ny international pris for sin pionerindsats med udbredelse af hurtige og risikofrie operationsforløb, der har hjulpet patienter i hele verden.

BJS Society Award. Det er navnet på kirurgiens nye internationale prestigepris. En gruppe af internationale eksperter har valgt professor Henrik Kehlet som verdens første modtager af prisen. Det skriver Rigshospitalet i en pressemeddelelse.  BJS Society Award gives til personer, hvis indsats har haft afgørende betydning for udvikling af bedre patientbehandling. Prisen er den økonomisk største inden for kirurgiens verden. Der følger 750.000 kr. med hæderen. Det er Henrik Kehlets omfattende projekt, der går under navnet ‘Enhanced Recovery After Surgery’ (ERAS),...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement