Lægelig leder i sammenslutningen af kræftafdelinger (SKA), Peter Michael Vestlev, har en særlig opgave på ASCO, nemlig at tage sig af ni yngre, danske læger, som skal samle ny viden til et Post-ASCO-arrangement.

»Jeg har altid to ting for øje, når jeg er på ASCO« Når lægelig leder i SKA, Peter Michael Vestlev, tager på ASCO, har han primært sit fokus to steder: Han vil overvære præsentationen af banebrydende forskning. Og så er han nysgerrig på molekylærbiologiske studier, da de kan give et praj om, hvad der venter på kræftområdet i fremtiden.

Det er langt fra første gang, at overlæge og lægelig leder i sammenslutningen af kræftafdelinger (SKA), Peter Michael Vestlev, deltager på ASCO. Når han år efter år pakker kufferten og sætter kurs mod McCormick Place i Chicago, er det med to klare mål for øje. For det første mener han, at det har stor værdi at overvære præsentationen af de nye, banebrydende forskningsresultater, som har direkte indflydelse på, hvordan behandlingen af en given patientgruppe fremover skal varetages i Danmark såvel...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement