Journalist Anne Mette Steen-Andersen dækker årets ASCO-kongres for Dagens Medicin i Danmark for tredje gang, og det sker live fra det store kongrescenter McCormick Place i den sydlige del af det centrale Chicago, sekunderet af videnskabsjournalist Kristian Sjögren og den hjemlige redaktion.

Stor delegation fra Dagens Medicin på årets ASCO-kongres ASCO-kongressen er et af årets højdepunkter inden for kræftområdet – også for Dagens Medicins skandinaviske publikationer.

Dagens Medicin dækker ASCO for femte gang og stiller i 2017 med hele fem journalister på ASCO-kongressen i Chicago. Journalist Anne Mette Steen-Andersen dækker årets ASCO-kongres for Dagens Medicin i Danmark for tredje gang, og det sker live fra det store kongrescenter McCormick Place i den sydlige del af det centrale Chicago, sekunderet af videnskabsjournalist Kristian Sjögren og den hjemlige redaktion. Traditionen tro dækkes begivenheden også af vores kolleger i Sverige og Norge. Fra Sverige deltager den erfarne videnskabsjournalist Carl-Magnus...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement