Vestlev: »Ingen revolutioner på brystkræft-området i år«
Det bliver ikke et ASCO i de banebrydende resultaters tegn, vurderer Peter Michael Vestlev, der er overlæge og lægelig leder i sammenslutningen af kræftafdelinger i Østdanmark (SKA).

Vestlev: »Ingen revolutioner på brystkræft-området i år« Vi befinder os i en gænge, hvor små fremskridt dominerer dagsordenen, vurderer Peter Michael Vestlev. Han forventer derfor ikke at returnere fra ASCO med ny viden, der vil medføre drastiske ændringer i den kliniske praksis på brystkræft-området i Danmark.

Det bliver ikke et ASCO i de banebrydende resultaters tegn, vurderer Peter Michael Vestlev, der er overlæge og lægelig leder i sammenslutningen af kræftafdelinger i Østdanmark (SKA). Han har især fokus på brystkræft, og her er der ikke de store fremskridt at spore i programmet. »I min gennemgang af abstracts faldt jeg ikke over studier, der kommer til at ændre den kliniske hverdag nævneværdigt. Der kan vel at mærke gemme sig spændende data i de late breaking abstracts, som ikke...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind